DM Natt (2021-09-17)
Kategori: Tävling
Karta/område: Kokkokallio
Arrangör: Vaasu
Land: FI
Distans: Natt
Sträcka: 7.39 km
Tid: 53:59
Genomsnittlig puls: 163
Maxpuls: 183
K-1: Kollade väl mera på de upptrampade stigarna än kompassen. Insåg aldrig hur snett jag kommit mot kontrollen. Hopplösheten kom krypande. Kändes uppgivet då jag inte fick något att stämma och inte förstod hur jag skulle reda upp läget. Inledde med att tappa 5 min.

1-6: Mer en mental utmaning än en fysisk dito i detta skede. Kom ikapp H. Istolahti med 2 min till trean, han hade också bommat ettan. Plockade kontroller en åt gången utan problem, mer på rutin.

6-7: Kompassen på och köra. Så pass amatör att jag inte höll koll längs vägen. Noll koll då jag snubblade in på släpstigen. Tror jag gissade ganska nära då jag svängde upp på höjderna. Men noll koll och promenadtakt. Insåg att denna hittar jag aldrig, tanken på att skita i det hela for förbi, käkade några lingon. Råkade få syn på en reflex som tydligen tillhörde min kontroll.

7-10: Lite svajig riktning mellanåt men plockade dessa.

10-11: Kunde ha slagit av lite mer på farten kanske i skogen och korrigerat riktningen. Visste dock direkt ungefär var jag var.

11-M: Inget desto mer specielt här heller. Orkade inte krama fram det sista på slutet mer. Kändes som det inte gick värst bra inatt, inte efter den inledningen...

Överraskandes tredje ändå, så DM brons efter denna insats måste jag ju vara nöjd med. Förlorade mot en som precis varit sjuk två veckor samt en som gjorde sin säsongsdebut... suck.
Visa kommentarer (0)
 
DM Natt (2021-09-17) DM Natt (2021-09-17)